Dobro došli na www.tuzlasport.com!

Četvrtak, 5 Decembar 2019
Bosnian Albanian Arabic English French German Italian Macedonian Slovenian Spanish Turkish

Revijalni odbojkaški susreti 'Tuzlanski odbojkaši' održati će se 27. aprila

odbojka lopta ilustracija 01adadOdbojkaški klub Sloboda Volley Team Tuzla, u nedjelju 27.04.2014 godine organizuje revijalne odbojkaške susrete u muškoj odbojci.

Tuzlanski odbojkaši, kako je i službeni naziv ovih susreta, planiran je da okupi veterane tuzlanske odbojke u muškoj konkurenciji, nekadašnje igrače Jedinstva, Zmaja od Bosne, Brčko 108, koji će podijeljeni u dvije ekipe međusobno odmjeriti snage. Nakon tog susreta, planirano je da se sastavi „ALL STARS“ ekipa veterana koja bi odigrala utakmicu protiv muške ekipe OK Sloboda Volley Team-a.

Odbojkaški susreti 'Tuzlanski odbojkaši' imaju prvenstveni cilj okupljanja na jednom mjestu odbojkaških prijatelja i radnika, popularizaciju muške odbojke u gradu Tuzla, kao i afirmaciju mladih odbojkaša.

Revijalni odbojkaški susreti 'Tuzlanski odbojkaši' održat će se u Sali Gimnazije Ismet Mujezinović, sa početkom u 12:00 sati.

 

(Tuzla Sport)

 

Napomena: Ukoliko želite biti redovno informisani o sadržajima Tuzla Sport, podržite nas Vašim like-om na naš FB Fanpage. Hvala!

Podržite nas like-om na Fan Page!